FREEQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hvor langt er mitt hår?


(S) Kort hår: Håret ditt dekker ikke ørene og nakken er fri for hår. (M) Mellomlangt hår: Håret dekker ørene, men treffer ikke skuldrene. Nakken er dekket, men håret er ikke nedover ryggen. (L) Langt hår: Håret ligger nedover brystet og ryggen. (XL) Ekstra langt hår: Håret går over brystlengde og mer enn halvveis ned på ryggen. (+1) Tykt hår: Har du et fyldig, tykt hår, beregn en str. opp på behandlingen du ønsker.
Hvilken fargebehandling skal jeg velge?


-CLASSIC COLORATION- For deg som har en farge over hele håret. Velg "Regrowth" hvis det er mindre enn 8 uker siden sist besøk. Hvis det er mer enn 8 uker siden sist fargebehandling, anbefaler vi en "Classic color" for å få et pent resultat på hele håret. -TECHNICAL COLORATION- For deg som ønsker en forandring, eller være med på den siste trenden. Mulighetene er mange, kun kreativiteten setter grenser. Balayage, helfarge med striper, fra mørkt til lys, eller fra lys til mørk. -FOILS/MECHES- Er det din første behandling hos oss, eller over 6 måneder siden sist besøk bør du velge en "Full Service" for det beste resultat. Tenker du å freshe opp fargen fra sist behandling (ettervekst) kan du velge "T-Section" eller "Half Service" avhengig av om du ønsker striper kun i toppen, eller også i kantene, for å også ha flott hår i hestehale.
Hvordan Extensions bruker dere?


Vi utfører Keratin-Extensions fra She-so.cap Italia, med en patentert keratin, og indisk-tempel hår som er av den fineste kvaliteten på markedet. Se vår teknikk nedenfor.
Hva er flass?


Flass er en overproduksjon av hudceller, og kan forekomme flere steder på kroppen, men er godt kjent som et hodebunnsproblem. Flass kan komme av flere årsaker og kan behandles med riktige produkter. Snakk nærmere med oss for dine behov. NB: Vær påpasselig med forskjellen på flass og tørr hodebunn, disse hodebunnsproblemene kan oppleves ganske likt, snakk derfor med en professjonell, så du får de riktige produktene. Feil produkt kan forverre situasjonen.
Er det sulfater og/eller parabener i deres produkter?


Vi har spesifike produkter som er frie for både sulfater, parabener og andre stoffer. Gjør oss oppmerksom på dine behov, så vil vi gi deg den rette veiledning. -HVA ER PARABENER?- Parabener er en type konservering som brukes i kosmetikk. Parabener er ikke dårlig, selv om flere etterspør produkter uten. Vi trenger parabener for å forhindre en allergisk reaksjon av ingrediensene i våre produkter og for å kunne gi en holdbarhet. Parabener er dessuten en av de mildeste og tryggeste konserveringsstoffene vi kjenner til. Å bruke produkter uten parabener kan fremkalde allergier og reaksjoner, og er derfor ikke med sikkerhet tryggere. -HVA ER SULFATER?- Sulfater er med til å få produktet til å skumme (f.eks i shampoo) , og er et rensende stoff. Sulfater kan ha en uttørkende effekt, men ikke nødvendigvis. Sulfater kommer blant annet fra laurbær og blåbbær.