URBAN MOISTURE - BORN AGAIN


Fukt og beskyttelse av høyeste kvalitet!

Oppdag eksotiske ingredienser i de nye produktene fra shu uemura!

Ingredienser som Moringa ekstrakt og rød alge ekstrakt er med på å beskytte håret mot frie radikaler. Forurensningen skader, vi kan se og føle det på hår og hodebunn. Moringa frø er kjent for sin rensende kraft, de brukes i dag i fattige kolonier, for å effektivt rense vann. Treet lever rundt ekvator og det plantes i stor kraft nye trær. Sammen med Røde alger gir dette stærke antioksidanter. Serien har fått nytt liv og er mye lettere enn før, perfekt for tørt skandinavisk hår!

#Haircare #hår #SHUUEMURA #Produkter #Luksus #pleie #Skjønnhet #velvære

4 views0 comments
TELEFON:     

E-MAIL:        

ADDRESSE: Fekjan 3, 1394 Nesbru

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

SERVICE                                PARTNERS

 © 2021 TROPICOS AS    ORG. NR: 917 035 741 MVA

0