AURA BOTANICA NÅ I VÅRT SORTIMENT


Aura Botanica - serien som oppfyller ønske om ansvarlig luksus og en grønnere livsstil. Serien tilbyr kvinner en virkelig effektiv pleie for det naturlige, lette og livløse hår. Den hever det sanselige og introduserer den sublime følelsen av "naturlig" hår, uten belegg og fritt for rester. Resultatet er et strålende glansfullt hår med glød som har gjenopprettet sin naturlige skjønnhet.

EKTE NATURLIGHET med formler som er sammensatt av gjennomsnittlig 98 % naturlige ingredienser. Aktive ingredienser kommer fra et ansvarlig innkjøpsprogram. Alle formlene er gjennomsnittlig 97 % biologisk nedbrytbare.

INGEN SILIKONER.

INGEN SULFATER.

SANN YTELSE støttet av Kérastases tradisjon av banebrytende vitenskap og en ny innovativ til naturlig hårpleie. Dokumentert effektive ingredienser gir to dager med næring, tre dager med antikruskontroll og fire ganger mer glans.

SANN LUKSUS i en komplett sanselig opplevelse, deilige teksturer og en skreddersydd duft, i en elegant innpakning. Opplevelsen forsterkes av et skreddersydd salongrituale, og gjenoppleves som øyeblikk av ren velvære hjemme. Nytelsen blir enda vakrere med den utsøkte kvaliteten av kokosnøttolje og arganolje som er produsert på en

ansvarlig måte.

Bain Micellaire

Skånsomt aromatisk hårbad

Den nye følelsen av "skinnende rent" hår.

Rengjøringen kommer fra naturlig effektive og skummende ingredienser som man finner i kokosnøttolje. Ingen ekstra vekt, belegg eller oljete følelse. Håret ditt kan virkelig puste, og stråle med en sunn vitalitet.

AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Samoansk kokosnøttolje – Marokkansk arganolje

Pris: 280,-

Kjøp online HER

Soin Fondamental

Fuktighetsgivende, dyptvirkende pleie

Oppdag mykt, sensuelt, revitalisert hår. Den lette, kremete teksturen smelter umiddelbart inn i hårfibrene i 48 timer med dyp, holdbar næring og kruskontroll. Alle de små problemene ved sensibilisert hår forsvinner. Flokeløsing er lett, selv uten silikoner, takket være den høye konsentrasjonen av naturlige oljer - kokosnøtt, argan og solsikke - alle i perfekt harmoni med håret ditt- AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Samoansk kokosnøtt – Marokkansk arganolje

Pris: 340,-

Kjøp online HER

Essence d’Éclat

Fuktighetsgivende oljespray

Nok en gang forener Kérastase vitenskap med personlig hårpleie, og skaper en infusjon av næringsstoffer for hår med naturlig glød. Denne lette, ultrafine sprayen gir næring til håret i to dager, samt tre dager med antikruskontroll. ESSENCE D’ÉCLAT kan takke to separate elementer for sine fantastiske egenskaper: olje og vann. Dette kalles en bifaseformel. Den første fasen består av fire svært næringsrike oljer - jojoba, avokado, kokosnøtt og argan - og for sansene: et snev at essensiell olje fra søt appelsin. Den andre, vannholdige fasen, inneholder en fortynning av damaskrosevann med en diskré duft, for å gi ekstra fuktighet.

Rist det sammen, og oljemolekylene blir oppløst i vannet, og klare til å slippes løs i form av en fin spray. Sprayen fungerer som en budbringer, og leverer velgjørende oljer dypt inne i hårstråene.

AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Kokosnøttolje fra Samoa – marokkansk arganolje – blomstervann med damaskrose.

Pris: 370,-

Kjøp online HER

Concentré Essentiel

Aromatisk nærende oljeblanding

Friheten til å velge og tilpasse hårets spesifikke behov: egendefinerbar pleie for hår som trenger ekstra næring.

Gjør-det-selv-løsningen er fullpakket med 99 % naturlig ingredienser for en nesten helt ren energipåfylling. Avokadoolje, rik på omega 6 og 9, tilfører mykhet og glans.

Jojobaolje, med sin fløyelsaktige, tørre følelse, fremmer den sanselige tiltrekningen. Temmes og næringstilførselen forsterkes.

AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Samoansk kokosnøttolje – marokkansk arganolje – avokadoolje – jojobaolje – essensiell olje fra søt appelsin – rosmarinekstrakt

Pris: 470,-

Kjøp online HER

All informasjon hentet fra: http://www.mynewsdesk.com/no/loreal-professional/pressreleases/aura-botanica-1806139


5 views0 comments

Recent Posts

See All