LONG BEAUTIFUL HAIR


SHE - EXTENSIONS WITH ITALIAN QUALITY

she So.cap Hair Extensions er hår av ekte indisk tempel-hår. She extensions blir brukt verden over, og blir produsert i Italia. Vi i TROPICOS utfører keratin extensions og tape-metoden. Disse finnes i mange farger, og er de systemene vi mener gir det beste resultatet.

Kvaliteten på håret og måten det blir festet på, er like viktig som hvordan det blir behandlet i ettertid. Derfor er vi glade for å kunne tilby she i vår salong, se hvordan vi utfører KERATIN metoden nedenfor.


0 views
TELEFON:     

E-MAIL:        

ADDRESSE: Fekjan 3, 1394 Nesbru

SERVICE                                PARTNERS

 © 2020 TROPICOS AS    ORG. NR: 917 035 741 MVA

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
TROPICOS%20LOGO%202020%20REGISTERD_edite