GIVEAWAY!


Dersom du besøker oss i løpet av februar, er du med i trekningen av et helt sett med de nye pleieprodukter fra Aura Botanica!! Denne Luksuriøse serien gir deg strålende glansfullt hår og er 98% naturlig!

Vinneren trekkes 1. Mars.

Se hele settet i galleriet nedenunder.

Premien skal hentes i salong, vi trekker ut fra kvittering.

Serien som oppfyller ønske om ansvarlig luksus og en grønnere livsstil. Serien tilbyr kvinner en virkelig effektiv pleie for det naturlige, lette og livløse hår. Den hever det sanselige og introduserer den sublime følelsen av "naturlig" hår, uten belegg og fritt for rester. Resultatet er et strålende glansfullt hår med glød som har gjenopprettet sin naturlige skjønnhet.


0 views
TELEFON:     

E-MAIL:        

ADDRESSE: Fekjan 3, 1394 Nesbru

SERVICE                                PARTNERS

 © 2020 TROPICOS AS    ORG. NR: 917 035 741 MVA

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
0