Carita Solei - Essensiell solbeskyttelse!


Solbeskyttelse er alfa og omega!

Nå som våren er i luften og solen titter frem oftere, er det viktig med komplett solbeskyttelse fra topp til tå. I Carita Progressif Solei-serien finner du Anti-age solkrem til ansikt og kropp, med i spf ifra 20-50. Alle kremene har aktiv anti-age ingredienser som beskytter hudcellene mot skade fra både UVA- og UVB-stråler. Serien har også after-sun til både kropp og ansikt. Med disse produktene er du sikret et trygt opphold i solen og ingen solstråler får aldre huden din tidlig!

Solpudder med SPF!

I Solei serien finnes det også et solpudder. Takket være sine 3 varme mosaikk-toner gir den beskyttelse, behagelighet og superfin glød! De tre gylne tonene fremhever umiddelbart en solkysset hud. Dette solpudderet er en must-have mot sommeren! Solbeskyttelse er alfa og omega!

Du finner den nye serien i hylla i salongen eller på webshop!


8 views0 comments

Recent Posts

See All