CONTACT                   FAQ                            SOCIAL MEDIA           PARTNERS

PHONE:       +47 91 60 20 20

MAIL:            

ADDRESS:   Fekjan 3, 1394 Nesbru

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

 © 2018 TROPICOS AS - All rights reserved

Carita Solei - Essensiell solbeskyttelse!

March 20, 2018

Solbeskyttelse er alfa og omega!

Nå som våren er i luften og solen titter frem oftere, er det viktig med komplett solbeskyttelse fra topp til tå. I Carita Progressif Solei-serien finner du Anti-age solkrem til ansikt og kropp, med i spf ifra 20-50. Alle kremene har aktiv anti-age ingredienser som beskytter hudcellene mot skade fra både UVA- og UVB-stråler. Serien har også after-sun til både kropp og ansikt. Med disse produktene er du sikret et trygt opphold i solen og ingen solstråler får aldre huden din tidlig! 

 

Solpudder med SPF!

I Solei serien finnes det også et solpudder. Takket være sine 3 varme mosaikk-toner gir den beskyttelse, behagelighet og superfin glød! De tre gylne tonene fremhever umiddelbart en solkysset hud. Dette solpudderet er en must-have mot sommeren!

Solbeskyttelse er alfa og omega!

Du finner den nye serien i hylla i salongen eller på webshop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

YOU MAY ALSO LIKE
Please reload

NEW POSTS

September 25, 2019

Please reload

ARCHIVE
Please reload